360 Live - I Maed A Gam3 W1th Zomb1es

Nu framåt helgen så finns det säkerligen folk som är trötta på att jobba eller gå i skolan och vill bara slappa i soffan med ett spel som inte kräver intensiv tankeverksamhet eller timtals dialoger att gå igenom och inte vet vad ni ska spela?

Har ni en Xbox 360 uppkopplad till Live så har turen kommit: I Maed A Gam3 W1th Zomb1es

zombies

Till en smått catchig melodi som inom kort får dig att sjunga med så ska du skjuta och döda massiva antal zombies med så lite tankeverksamhet som möjligt. Du kan spela med upp till 4 vänner samtidigt eller själv vilket öppnat upp till en ev. otroligt rolig kväll med zombie dödande.
Du använder analog spakarna på kontrollen för att styra och skjuta, dvs. vänster analog går du med och höger väljer du håll att skjuta med. Med skiftande banor, ljus shower och mer än bara zombies att skjuta på så blir det lätt mycket att göra men frukta inte, det finns nämligen som sig bör en stor arsenal av Power-ups. Allt från maskingevär, eldkastare, raketgevär, sköldar m.m.

Så om du känner att du har några livepoäng över så tycker ja du ska kolla in detta, det finns ju faktiskt en trial DL också!

Länkar