En ny blogg, försöket att nå ut!

Hej alla framtida läsare av Pixel Haven!
Ja jag valde framtida för den lilla erfarenhet jag har av bloggar visar att det tar ett tag innan man får en bra bas av läsare. Men låt oss inte driva på med det längre, låt oss se frammåt och in i skärmen på vad detta är!

Pixel Haven är en blogg om spel (så rakt sagt jag kan), många bloggar gällande spel brukar ju "specialisera" sig i vad de skriver om, vare sig det är nyheter, recensioner, retro etc. och jag har under en tid försökt hitta nått som innehåller lite av allt men eftersom mina kunskaper i att leta effektivt inte är på topp så hittade jag inget. Så då kom tanken att starta en blogg om alla spel, vare sig det är pre-release, retro eller något år gammalt.
Jag menar bara för ett spel har varit ute i ett år så betyder det väll inte att alla spelat det? Jag satsar på att så ofta som möjligt uppdatera bloggen med nyheter, recensioner och lite spel prat.

Så det här får bli det första kortare inlägget i bloggen och jag skall inom kort (under kvällen) börja skriva på ett litet intressantare inlägg för alla så kanske vi ska se över lite hur spelen ser ut nu under 2010.

/A

Länkar